Udtalelser

Svimmelhed/balance problemer:

Hej, er en mand på 61 år som har haft problemer med balance og svimmelhed siden 2010 pga. af blodprop.

Det har været en sej kamp ved læger,neolog og øre,næse,hals læge, men uden noget resultat.

For ca. 14 dage siden så jeg denne anonce fra Hause of Løweneck ( Resonans fjernbehandling ), tog en beslutning om at det kunne jeg jo prøve, efter en kontakt til Rene Løweneck så i gang, her en uge efter er svimmelheden væk, balancen er så stabil at jeg igen kan lege med børnebørn, det er det bedste der er sket for mig.

Familie og venner siger at det gamle jeg er kommet tilbage. Må sige at en uges behandling af blot 1500 kr. er guld vær. Så alle jer der ude, tab ikke modet før dette er prøvet.

Se på Hause of Løweneck.dk eller kontakt Rene på tlf. +4527302730 for mere info, det betaler sig.

M.V.H  Jørn Østergaard Nielsen, Aars

Trigeminus Neuralgi:

Negl+Resonans fjernbehandling= Vejen til et bedre liv gennem neglene.

Jeg er en kvinde på 51 år jeg har lige fået konstateret Trigeminus Neuralgi (TN) i alle tre grene. Første gang jeg stiftede bekendtskab med denne modbydelige sygdom  var i 1994. Der var ikke megen hjælp at hente i vores sundhedssystem, smerterne stod på  i 2 år, så trak smerterne sig tilbage, det samme gjorde sundhedssystemet. Alt var nu næsten roligt,  jeg kunne så små begynde at leve livet lidt igen, smerten lå i baggrunden, men brød ikke ud i voldsomme smerteanfald.

August 2015 startede det igen (Trigeminus Neuralgi – TN) med mindre anfald og så kom julen.  Dér satte smerten ind med fuld styrke -4 mdr. i rent smerte helvede, mellem 5 og 18 anfald i døgnet, i april måned var der ikke under 12 anfald i døgnet.

Jeg kunne ikke tåle temperatur svingninger – damp fra madlavning – brændeovn – varme og kulde påvirkninger – men forruden i bilen var nok det værste, smerterne gjorde det næsten umuligt at køre bil, hvilket jeg er nødsaget til for at komme frem og tilbage fra job. Jeg måtte af og til holde grædende ind til siden og vente på at smerterne fortog sig, så jeg kunne køre forsvarligt videre. Endvidere kunne også løft udløse et anfald, eller når jeg gik i seng og ville vende mig – noget vi gør helt naturligt, så kunne jeg vågne op med et sæt, sidde en halv times tid og vente på at det fortrak sig, før endnu et anfald satte ind.

I April 2016 hørte jeg så tilfældigt om René Løweneck’s behandlinger og  indleverede så en negl til ham. Jeg er bestemt ikke aktiv indenfor det alternative, jeg vil nærmere betragte mig selv som naturlig skeptisk,  men gjorde det i håbet om en bedre livskvalitet. Det kunne jeg i sandhed bruge. Kunne jeg bare få det bare lidt bedre, så var lykken gjort! Og prisen var jo bestemt heller ingen hindring.

Han fortalte mig, at hvis jeg var hårdt ramt af sygdommen, kunne jeg opleve noget, han kaldte for herx. Det var noget med, at han slog så mange af de små bakterier ihjel, at jeg kunne få nogle vilkårlige smerter i behandlingens første par dage. Jeg skulle bare love, at drikke rigeligt med vand, under behandlingen.

Den første nat var ulidelig – der var voldsomme smerter hele natten igennem,- ikke som smerte anfald, men snarere som om at tandrødderne voksede og tænderne var ved at blive skudt ud.  Jeg vågnede dog op til en bedre verden, uden smerte anfald. Dag 3 fik jeg hævelse i højre side af ansigtet, der fortog sig i løbet af et døgn – Nu er der gået ca 9 uger.

JEG HAR IKKE HAFT ET ENEST SMERTE ANFALD. Jeg kan lave mad og køre bil uden at græde af smerte, der er nu kun en baggrundssmerte tilbage i tandrødderne og en smule trykken bag øret. Men det har gjort en verden til forskel, jeg kan deltage i livets mange facetter, og glædes over at livskvaliteten er vendt tilbage.  HERLIGT.

JEG KAN HERMED OPFORDRE ALLE MED LANGE VENDTE TIDER I DET OFFENTLIGE SYSTEM TIL AT SE ANDRE VEJE, OGSÅ SELV OM MAN MÅSKE IKKE HELT TROR PÅ DET, FOR DET SKAL NOK VIRKE ENDDA.

Held og lykke på jeres rejse ind i den til tider, ”uforståelige” verden, med resonans fjernbehandling..

Med venlig hilsen

Helle Svendsen, Skagen

Her er mere info til dig !