Resonans Fjernbehandling

albert_einsteinTilbage i 1930’erne, fandt Albert Einstein ud af, at den ene del af et atom, altid vidste hvad der skete med den anden del. Uafhængigt iøvrigt af afstanden imellem dem. Han kaldte det – The Spooky effect at a distance !
Og dette fænomen er præcist hvad vi bruger, som transmissionslinie, i Resonans Fjernbehandling. Fordi, når jeg putter et af dine negleafklip i min maskine, begynder dit negleafklip at opføre sig som en sender, der sender et hvilket som helst signal jeg vælger, direkte tilbage til sin ejermand – dig. Og det er i øvrigt fuldstændigt uafhængigt af afstanden mellem dig og dit negleafklip.

Nu har vi altså oprettet en perfekt transmissionslinie og mangler kun et godt signal at sende.

Du har formentligt hørt om operasangeren, der kan smadre et glas, ved at ramme den rigtige høje tone – glasset’s ejen resonanstone (frekvens). Det er simpelthen det. Alt har sin egen resonans frekvens, uanset om det levende eller ikke levende ting. En frekvens, hvor det vibrerer mere og mere, indtil det til sidst, går i stykker. Nu mangler vi bare så den rigtige frekvens, for at de små patogene ballademagere (virus, bakterier osv.), der er skyld i sygdommene og derved stjæler din livskvalitet gennem symptomer, kan vibrere sig selv til døde !
Jeg har beregnet nogle ekstremt præcise og dermed ekstremt effektive frekvenser, ved at bruge Naturen’s eget bygge koncept – The Golden Ratio.

Nu har vi altså oprettet en perfekt transmissionslinie og bevæbnet den med nogle ekstremt effektive Golden Ratio frekvenser, vi kan sende som eet signal. Lad kampen begynde !

Eller vi kunne sige – lad denne resonans fjernbehandling begynde !