Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne prøve sådan en resonans fjernbehandling, hvad skal jeg gøre ?

Klip et par negle af dine fingre og dine tæer, samt en lille prøve af dit hår.  Put hver af disse DNA prøver i hver deres lille plasticpose og sørg for, at de er forsvarligt lukkede. Skriv derefter dit navn på et lille stykke maletape og sæt det på de små plasticposer (eller brug en Dymo Tag maskine). Denne fremgangsmåde er ekstremt vigtig, især hvis du sender flere DNA prøver (f.eks. ægtefælle/samlever, søskende, hele familien, kæledyr eller andre dyr osv.).
Skriv et lille følgebrev og læg det hele i en prøvekuvert/lille kasse og send det til mig:

René Loweneck
Solitudevej 1
9352 Dybvad
Denmark

Men skriv først en mail til mig, omkring den ønskede behandling, sygdom(me) mv. Derefter går det mere eller mindre automatisk.

Hvordan forløber sådan en resonans fjernbehandling egentligt ?

Når jeg starter maskinen, skal du bare gøre som du plejer. Du kan tage på arbejde, tage på ferie osv. Det eneste, du egentligt lige skal gøre er, at drikke lidt mere vand under behandlingen. Og så skal du også forsøge at lytte mere til din krop i behandlingsperioden.
Udover det, er det ret forskelligt, hvordan folk oplever behandlingen. De fleste føler ikke noget den første dag. Men så finder de måske lige pludselig ud af, at de mangler et eller flere af de symptomer, de ellers plejer at have. Og de finder måske også ud af, at de kan gøre ting, de ikke har kunnet i lang tid. Det betyder naturligvis også, at de så har genvundet en stor del af deres livkvalitet.
En mindre gruppe mennesker kan opleve de første par dage eller tre, som en hård tur. En til tider meget hård tur, hvor de får det værre og har smerter over det hele. Men så kommer også de, til den anden ende af turen.  Denne lille gruppe af mennesker, oplever det næsten altid som om, at de har genvundet al deres livskvalitet !

Er det for alle mennesker ?

Jeg vil sige, at det er for ca. 95% af alle mennesker. Men der findes altså en meget lille gruppe mennesker, hvor denne resonans fjernbehandling simpelthen bare ikke virker.

Skal jeg tro på det, for at det virker ?

Nej. Hvis dette var tilfældet, ville man jo ikke kunne behandle dyr og planter. Og jeg har successfuldt behandlet både dyr og planter.
Men den menneskelige mentale evne, er dog meget kraftfuld. Denne mentale evne minder en del om et sværd, med 2 skarpe sider – placebo og noncebo effekterne. Det er blevet bevist utallige gange i blind tests, samt i dobbeltblind tests, indenfor videnskaben.
Hvis du er neutral (openminded), vil resonans fjernbehandlingen virke (i 95& af tilfældene – se ovenfor). Ingen tvivl om det. Hvis dette ikke var tilfældet, kunne dyr og planter jo ikke behandles med success.

Kan dyr blive behandlet på denne måde ?

Ja, alle dyr og planter, kan behandles med resonans fjernbehandling.

Er der nogle bivirkninger ved resonans fjernbehandlingen ?

Ja og nej. Lad mig lige forklare mit lidt kryptiske svar. Hvis du er virkeligt hårdt ramt af en sygdom, kan første del af behandlingen, være noget af en prøvelse for dig. Dette kaldes Herxheimer reaktion og da dette kan føles meget forskelligt fra person til person, kunne du fremføre, at dette var en bivirkning.
Jeg ser dog Herx som to ting. For det første er det et tegn på, at behandlingen virker, altså gør det den er beregnet til – at dræbe de små ballademagere, der gør dig ondt. For det andet, at du trænger til at drikke mere vand, for at hjælpe din krop med at skylle alle de små døde ballademagere ud.
Så det var grunden til mit lidt kryptiske svar.

Er der andet, man kan bruge denne behandling til ?

Ja, man kan også bruge frekvenserne præventivt. Sådan lidt ligesom en vaccination.

Lad mig give dig et eksempel:
Hvis jeg nu skulle til de olympiske lege i Brasilien og ikke ønskede at få den der Zika virus med mig hjem, ville jeg bare køre min Zika virus frekvens, indtil jeg kom hjem igen.
Eller hvis jeg nu overhovedet ikke ønskede at blive stukket af myggene i første omgang, ville jeg bare køre en anden frekvens, mod disse myg osv. osv. osv..

Hvordan kan jeg være sikker på, at disse højpræcisions DNA frekvenser virker ?

Du kan stole på mig, da jeg dels har testet dem på mig selv (read My Spooky2 story – findes kun på engelsk indtil videre) og dels er de blevet testet af folk rundt omkring i verden (bogstaveligt talt)

eller…

Du kan prøve denne højpræcisions DNA frekvens på din egen maskine:

Staphylococcus aureus :           296559,55 Hz

Brug disse indstillinger :     5v – mode: directly – 100% positive offset – Square waves

På denne måde kan du jo selv bedømme, om frekvenserne virker 😉